كبده بكمية (نصف كيلو).
طماطم بكمية ( نصف كيلو ).
القليل من الشطه
عصير بصل ( 1 بصله).
ثوم بكمية (ربع رأس ثوم).
ليمون معصور بكميه ( 1 ليمونه).
خل بكميه ( 1 ملعقه ).
1 كوب ماء .
فلفل وملح .
زيت .
الطريقه الخطوه الاولى :
بعد تقطيع الكبده الى قطع (متوسطه او صغيره) الحجم كما نشاء نقوم بتتبيل قطع الكبده بواسطه عصير الليمون والبصل والفلفل والملح ونتركها من الزمن نصف ساعه
الخطوه الثانيه :
بعد التتبيل ومرور نصف الساعه نقوم بتغطيه الكبده بالدقيق بصوره تامه ونقوم بالتحمير فى الزيت المغلى , بعد ذلك نضيف عصير الطماطم ونضعه على النار الى ان تسوى قليلا فنضيف الخل وبعض الماء وتتبل .
الخطوه التالته :
بعد ذلك نضيف الكبده للصلصه السابقهونتركاه 10 دقائق من الزمن الى ان تغلى وتسوى
فبعد ذلك نحضرها ونزينا بالبقدونس وتقدم ساخنه
و بالهناء والشفاء